Крем-чіз на олії

Крем-чіз на олії – один з найбільш стабільних кремів для вирівнювання, фінішного покриття тортів і прикраси капкейків. Заходьте, готуйте!

Всім привіт! Сьогодні пишу для вас рецепт крему, який вам обов’язково знадобиться. Крем-чіз на олії — це один з найбільш стійких кремів, який відмінно підходить для вирівнювання і фінішного покриття бісквітних тортів. Він прекрасно підійде в якості основи під мастику. Також з крему чіз на олії виходять красиві, високі шапочки від капкейків.

На моєму блозі є рецепт торта Колібрі, в ньому крем-чіз на маслі я використовувала для прошарку між коржами і для обмазки. Торт вийшов високий, рівний, стійкий і неймовірно смачний. Крем-чіз ідеально поєднується з фруктово-горіховими бісквітними коржами. Для створення більш ніжного смаку торта Колібрі дуже рекомендую Крем-чіз на вершках. Спробуйте, вам обов’язково сподобається.

Для Лимонних капкейків з крему чіз на маслі я зробила дивовижні, високі шапочки. Фото торта в розрізі і капкейків я розміщу в кінці цієї статті, подивіться. Або переходьте за посиланнями в назвах і потрапляйте відразу на сторінки з потрібними рецептами.

Для того, щоб приготувати крем-чіз на олії вам знадобляться всього три інгредієнта, який завжди є у продажу. Для збивання можна скористатися звичайним ручним міксером, який напевно є у кожної господині. Тому труднощів виникнути не повинно. Я ж, як звичайно, напишу свій рецепт з максимально докладним описом. Вам потрібно буде просто повторити всі за мною і результат буде чудовий.

Отже, як зробити крем-чіз на олії для торта будинку своїми руками — докладний рецепт покроково з фото.

Продукти:

  1. вершковий сир — 400 гр
  2. масло 82,5% — 150 г
  3. цукрова пудра — 100 г

Примітка:

  • Цукрову пудру можна замінити на дрібний цукор у співвідношенні 1/1.
  • Або приготувати цукрову пудру в домашніх умовах. Для цього насипте потрібну кількість цукру в кавомолці або в чашу блендера. І перемеліть в кавомолці 15 секунд в блендері 30 секунд.
  • масло на початок приготування має бути кімнатної температури.
  • Вершковий сир, навпаки, добре охолодженим.

Готуємо крем-чіз на олії

М’яке вершкове масло збийте міксером на великих обертах протягом трьох хвилин. За цей час масло стане білого кольору, збільшиться в об’ємі в 2 рази.

Тепер, не перестаючи збивати, невеликими порціями додайте холодний вершковий сир. Збивайте до утворення єдиної консистенції.

Після повного об’єднання сиру і масла додайте цукрову пудру.

Збивайте ще деякий час, поки маса не стане абсолютно однорідним. Довго збивати не потрібно, тому що це може привести до розшарування крему.

Тепер накрийте крем плівкою в контакт і приберіть в холодильник на 1 годину. За цей час крем стабілізується, стане щільним, слухняним і з ним буде дуже легко працювати.

Після стабілізації перекладіть крем кондитерський мішок з насадкою і використовуйте на свій розсуд.

З крему, приготованого по цьому рецепту виходить шапочки для 14-ти капкейків або прошарок між 3-ма бісквітними коржами невеликого діаметра (16-18 см).

Для торта Колібрі потрібно використовувати подвійну порцію продуктів, тому що торт великий і крему потрібно не мало.

Це обіцяна фотографія Лимонних капкейків з шапочками з крему чіз на олії.

І чудесний, чарівний розріз торта Колібрі.

Зберігання Крему чіз на олії

Термін зберігання крему чіз на олії на пряму залежить від терміну придатності вершкового сиру. Про це дивіться інформацію на упаковці. Зазвичай це від 3-х до 5-ти діб у холодильнику в закритій тарі. Але краще використовувати крем відразу після приготування.

В крайньому випадку зберігайте крем в замороженому вигляді. Оберніть його харчовою плівкою і покладіть в морозильну камеру. При необхідності розморозьте в холодильнику не менше 5-ти годин. Після цього грунтовно перемішайте і використовуйте в кондитерських виробах в якості начинки або прошарку, тому що для вирівнювання він вже не підійде.

Приємного вам апетиту і смачних десертів!